O βουλευτής κ. Γ. Αμυράς και ο Σύλλογος Συνεπιμέλεια συνατήθηκε με την κα Γ.Γ. Ισότητας κα Μ. Συρεγγέλα

Για να δείτε το πρωτότυπο πιέσατε ΕΔΩ

 

Συνάντηση Αμυρά με τη ΓΓ Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και τον σύλλογο «Συνεπιμέλεια»

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 24, 2019

 

 

Μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση  με την Γενική Γραμματέα, κυρία Μαρία Συρεγγέλα είχαν ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Αμυράς και εκπρόσωποι του συλλόγου «Συνεπιμέλεια». Σε θετικό κλίμα συζητήθηκαν θέματα ισότητας των γονέων για την κοινή ανατροφή των παιδιών και θέματα γονικής αποξένωσης.

 

Όπως ειπώθηκε στη συνάντηση το συμφέρον του παιδιού καθιστά αναγκαία την παρουσία και των δυο γονέων κατά την ανατροφή του. Οι γονείς έχουν το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να παρίστανται σε όλες της φάσεις ανάπτυξης της προσωπικότητας των παιδιών όπως άλλωστε επιτάσσει η διεθνής πρακτική και ιδιαιτέρως η ευρωπαϊκή πρακτική.

Απόψεις Επισκεπτών ( 5 )

  1. Γεώργιος Εγγλεζος

    Είμαι ανύπαντρος πατέρας κ έχω να δω το παιδί μου που είναι 4 χρόνων από τον Νοέμβριο του 2018 επειδή η μητέρα του δεν επιθυμεί. Περιμένω καρτερικά και με αγωνία να τΣαςελειώσει επιτέλους αυτός ο Γολγοθάς. Σας εύχομαι καλή επιτυχία.

    Reply
  2. FSS

    Ελπίζω ότι η πανδημία του COVID-19 δεν θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά εμπόδιο στην εκπόνηση του νομοσχεδίου από την νομοπαρασκευαστική επιτροπή. Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία να τελειώσει επιτέλους αυτή η ισόβια ομηρία και να αποδοθούν τα αυτονόητα. Ο Υπουργός έχει δεσμευθεί ότι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι το καλοκαίρι.

    Reply
  3. DVK

    Συγχαρητήρια!
    Οι ευχές μας δύναμή σας!
    ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!
    ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ EMAIL, ΕΝΑ FAX ΜΊΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ!

    (… και εννοείται ο γράφων το έχει κάνει ήδη πολλές φορές και θα συνεχίσει….)

    Reply
  4. Γρηγόρης

    Επιτέλους ποτέ θα κάνει ξαστεριά ένα μεγάλο μπράβο στο Γιώργο αμυρα και τους εκπροσώπους του συλλόγου

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *