Παρουσίαση βιβλίου για τη γονική αποξένωση στο Public πλατείας Συντάγματος τη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 στις 21:00 ο Σύλλογος Συνεπιμέλεια – Ελληνικό Συμβούλιο Κοινής Ανατροφής, καλεί τα μέλη και φίλους του στην παρουσίαση του συγκλονιστικού Novel Comic του γνωστού δημιουργού Soloup.

 

Το πρώτο παγκόσμια βιβλίο – κόμικ για την γονική αποξένωση δημιουργήθηκε από τον Soloup. Έχει προκαλέσει όχι μόνο το ελληνικό αλλά και το διεθνές ενδιαφέρον.

 

Μία πρόσκληση σε γιορτή προς τιμήν του δημιουργού που χρειάστηκε δύο έτη εντατικής εργασίας για την προετοιμασία του. Να τον γνωρίσουμε και ν’ακούσουμε ζωντανά την παρουσίαση.

 


 

 

Ένα βιβλίο – κόμικ 300 περίπου σελίδων που προσεγγίζει το ζήτημα της γονική απομένωσης μέσα από έξι ιστορίες, εμπνευσμένες από γνωστούς μύθους σε ελεύθερη απόδοση και απρόσμενο τέλος.

 

Θ’ ακούσουμε να λέγεται ότι για τη νόσο της  γονικής αποξένωσης, πρόληψη και θεραπεία είναι η κοινή ανατροφή – shared parenting, δηλαδή ίσος χρόνος και φροντίδα με το παιδί και των δύο γονέων του είτε αυτοί μένουν μαζί είτε όχι, είτε είναι σε γάμο είτε όχι..

 

Επιπλέον θα διαπιστώσετε οι ίδιοι ποιός είναι ο κακός λύκος και ποιά η τύχη που του επιφυλάσσεται.

 

Από τους ακόλοθους συνδέσμους μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε την πρόσκληση και την αφίσα που σας προτρέπουμε να μοιράσετε και να διακοσμήσετε τον χώρο σας.

 

invitation-1

poster

 

Για τον Σύλλογο Συνεπιμέλεια

Απόψεις Επισκεπτών ( 1 )

  1. Π. Οικονόμου

    Καλημέρα
    Μήπως είναι καιρός για μια έντονη διαμαρτυρία , τη στιγμή που όλοι μας δουλεύουν .
    Ας πούμε μια καθιστική διαμαρτυρία έξω από τη βουλή τη ώρα που συνεδριάζει .
    Ολοι θυμόμαστε τις υποσχέσεις στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων από όλα τα κόμματα για το φθινόπωρο που τελειώνει .
    Κάτι πρέπει να κάνουμε

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *