ΔΥΟ ΝΕΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

Πρώτο ρεκόρ :

 

Μέσα στον λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας του, το κοινωνικό δίκτυο Linkedin του Συλλόγου Συνεπιμέλεια ξεπέρασε το όριο των 10.000 συνδεδεμένων μελών

 

Επιστήμονες, Ακαδημαϊκοί,  Εκπαιδευτικοί, Επαγγελματίες της Οικογένειας, Πολιτικοί, Καλλιτέχνες, Δημοσιογράφοι, Υψηλόβαθμοι Δημόσιοι Υπάλληλοι, η Κοινωνία των Πολιτών μιλάνε για την συνεπιμέλεια.

 

Δεν είμαστε λίγοι και γραφικοί. Είμαστε πολλοί. Είμαστε το παρόν, είμαστε το μέλλον.

 

Έχουμε διαβεί την γραμμή του υδατοκρίτη. Όποιος σήμερα μιλάει για την αποκλειστική επιμέλεια καλείται ν’αποδείξει – αν μπορεί – επιστημονικά τα πλεονεκτήματά της. Η επιστήμη και η κοινωνία γνωρίζουν  :

 

Δύο γονείς για το παιδί,

με ίσο χρόνο και φροντίδα, είτε αυτοί μένουν μαζί είτε όχι, είτε είναι παντρεμένοι είτε όχι.

 

 

Δεύτερο ρεκόρ :

 

Τα ενεργά μέλη του Συλλόγου Συνεπιμέλεια στο  Facebook ξεπέρασαν τα 1.500  like. Μέλη που έντονα πολλές φορές παρακολουθούν και σχολιάζουν τα τεκταινόμενα και σχεδιάζουν τα μελλούμενα.

 

Για την προστασία των δράσεων του Συλλόγου δεν επιτρέπονται ύβρεις και προσβολές καθώς και η πολιτική δραστηριότητα. Οι αναρτήσεις στο σάιτ www.synepimelia.gr μπορεί να προωθούνται στο Facebook δεν γίνεται όμως το αντίστροφο.

 

 

Για όσους δεν μας γνωρίζουν, στην κεντρική σελίδα του σάιτ υπάρχει σύνδεσμος που θα οδηγήσει  στην σελίδα του Συλλόγου Συνεπιμέλεια στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο. Μπορεί να υπάρχουν σελίδες με παραπλήσιο συνώνυμο τίτλο. Μόνο ο Σύλλογος Συνεπιμέλεια χρησιμοποιεί το προστατευόμενο διακριτικό σήμα :

 

 

 

Επιπλέον, με την εθελοντική προσφορά μελών μας, αναβαθμίστηκε το σάιτ και επιπλέον διαβάζεται ευκρινώς από κινητά.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *