Για την παρουσίαση βιβλίου στις 12 Απριλίου

 

Σας περιμένω όλους στην πρώτη παρουσίαση της ελληνικής μετάφρασης του βιβλίου «Εις το όνομα των παιδιών» του Vittorio Vezzetti που θα γίνει την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στις 6:30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο δήμου Περιστερίου – μετρό Περιστέρι.

 

Η τέχνη στην υπηρεσία της επιστήμης. Ο διακεκριμένος παιδίατρος – συγγραφέας συγκέντρωσε όλες τις επιστημονικές μελέτες για το θέμα της κοινής ανατροφής παιδιών και από αυτές δημιούργησε ένα λογοτεχνικό έργο.

 

Η πλοκή, το ύφος, η γλώσσα το περιεχόμενο το έχουν κατατάξει ανάμεσα στα σημαντικά σύγχρονα πνευματικά δημιουργήματα στην Ιταλία. Αποδόθηκε στα ελληνικά με αναφορές στον ελληνικό πολιτισμό από τους μεταφραστές και την ποιοτική επιμέλεια της φιλολόγου Β. Γεωργίνη.

 

Η ιστορία διαδραματίζεται στην κοντινή μας Ιταλία αλλά … λες και μιλάει για την Ελλάδα!

 

Ο συγγραφέας, που ταξιδεύει από το Μιλάνο ειδικά για την πρώτη παρουσίαση, θα συζητήσει με το κοινό για το βιβλίο και τα πολλά σημαντικά ζητήματα τα οποία ανοίγονται σε κάθε ένα από τα κεφάλαιά του. Διακεκριμένοι ομιλητές επίσης θα κάνουν σύντομες παρεμβάσεις με αφορμή επιμέρους κεφάλαια του βιβλίου.

 

Εκτός από την ξεχωριστή λογοτεχνική του αξία, το βιβλίο είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο όπου θίγονται όλα τα ζητήματα στα οποία πρέπει να πάρουμε θέση «Εις το όνομα των παιδιών».

 

Με μεγάλη χαρά και τιμή σε περιμένω.

Ιωάννης Παπαρρηγόπουλος

 

Συνημμένη πρόσκληση, πρόγραμμα και σύνδεσμος για το βίντεο.

 

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει την 12η Απριλίου.

Προμηθευθείτε το σήμερα σε προδιάθεση του βιβλίου πιέζοντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Κοστίζει 18 ευρώ και σε αυτά περιλαμβάνονται η αποστολή με κούριερ καθώς και η πληρωμή που γίνεται με αντικαταβολή, με κάρτα και με Paypal.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *