Ψ ηφίστηκε ο Νόμος Τσιάρα

 

Τη στιγμή που ψηφίστηκε με 156 ψήφους επί της αρχής και με περισσότερους σε επιμέρους άρθρα απευθύναμε τη πιο κάτω επιστολή στον κ. Υπουργό και την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

 

Κύριε Υπουργέ,

 

Την σημερινή ιστορική ημέρα, σας συγχαίρουμε για τη μεγάλη επιτυχία σας, την αδιάλειπτη προσπάθειά σας των τελευταίων ετών και κυρίως για το απαράμιλλο σωματικό και ψυχικό σθένος που επιδείξατε για ν’ αντεπεξέλθετε στη δοκιμασία που απαιτούσε η πρωτοβουλία σας για την ανατροφή των παιδιών και από τους δύο γονείς τους.

 

Θα είμαστε στο πλευρό των παιδιών και των γονέων τους για την εφαρμογή του νέου νόμου από αυτούς που έχουν καθήκον την εφαρμογή του. Ασφαλώς και σε εσάς και την κυβέρνηση σε κάθε προσπάθεια ολοκλήρωσης της νομοθετικής πρωτοβουλίας που ενέπνευσαν τα λόγια σας ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας.

 

Η σύσταση κοινωνικών μηχανισμών προστασίας όπως δικαστικές ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες, φιλική δικαιοσύνη, σχέδια ανατροφής παιδιού, «αντικειμενικές» αξίες διατροφής τέκνου, είναι μηχανισμοί  που μπορείτε να πρωτοστατήσετε για να συσταθούν. Θέτουμε τη επιστημονική μας γνώση και την πείρα μας στη διάθεση σας, υπηρετώντας την ελληνική κοινωνία.

 

Με τιμή

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4800/2021  document

Απόψεις Επισκεπτών ( 9 )

  1. ΠΑΤΕΡΑΣ-ΓΟΝΙΟΣ

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Κ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΦΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΑ Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΩΤΑ.

    Reply
  2. ΔΒΚ

    Συγχαρητήρια κε Υπουργέ!
    Συγχαρητήρια κε Παπαρρηγόπουλε!
    Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το πρώτο βήμα, αλλά ουσιαστικό για τη συνέχεια…

    Καλή δύναμη και πάντα υγεία.

    Reply
  3. ΑΡΗΣ

    Το Νομοσχέδιο ούτε κάν αγγίζει ισότητα γονέων κοινή επιμέλεια όπως είχε γίνει σύσταση και απο τον Συνήγορο του παιδιού.
    . Ο Κος Τσιάρας ομολόγησε ότι την αγνόησε προς χάριν της υποτιθέμενης συναίνεσης που επεδίωξε απο καιροσκόπους κουμουνιστές.
    Το πάθημα πιστεύω να του έγινε μάθημα στην βουλή. Ο Οχετός παλιανθρωπων και αυτά που εκστόμισαν μας δίνουν το σθένος να τον πιέσουμε ακόμα περισσότερο με σκοπό να θεραπεύσει την Νομοθεσία .
    Τα ψευδή στοιχεία και η παραπληροφόρηση απο πρώην και νύν βουλευτές της αντιπολίτευσης (εκτός ΚΚΕ+Λοβέρδου) δεν είχαν τελειωμό. Βέβαια ουδείς ασχολήθηκε με τους υβριστές ψευτες.
    Το αυτό προσάπτω στο σύνολο των γονέων που έχουν υποβληθεί σε αυτό τον ψυχοβόρο αγώνα.
    Δεν πάλεψαν κάν, ευχολόγια, είμαστε μαζί σας…στην Ελλάδα δεν αλλάζει τίποτα…κουμάντο κάνει η φώφη, η αποθανούσα μαραγκοπούλου, και οι χριστιανές νεανίδες του μωβ είναι για τα πανηγύρια.
    Το μοναδικό που δεν ανάγκασε την ΝΔ να υποταχθεί στην βούληση του 89% του Ελληνικού λαού ήταν η απάθεια των πατεράδων του facebook
    Ευχαριστούμε τις γυναίκες που ήσαν πρωτοπόρες σε αυτόν των αγώνα να συντρίψουμε τις συντεχνιακές πρακτικές.
    Και αυτό το λίγο στις κοπέλες οφείλεται που είχαν αφιερωθεί στο σκοπό καταπολεμησης της γονεικής αποξένωσης. Πολλές απο αυτές το είχαν ζήσει με τον πατέρα τους και αλλες ειχαν κατιόντες αρσενικού γένους. Ολες τις αγγιζε.
    Οι γυναίκες θα αναγκάσουν τον συναινετικό Κο Τσιάρα να υποταχθεί στην νομιμότητα
    Ουτε μια ψηφο στους Κομουνιστες + στο Κιναλ της Φωφης

    Reply
    1. Σωκράτης Καραμπατεας

      Δεν θα μπορούσατε να τα πείτε καλύτερα!
      Μπράβο!

      Reply
      1. ΑΡΗΣ

        Σωκράτη σταμάτησες όταν ο Σύλλογος σε είχε πιό πολύ ανάγκη. Τίποτα δεν τελείωσε, ακόμα στην αρχή είμαστε.
        Αρης

        Reply
        1. Πανος

          Εννοείται τώρα αρχίζει η προσπάθεια να εφαρμοστεί το 1/3 τουλάχιστον σε περιπτώσεις που είναι μακρυά η γονείς και το 1/2 σε όσους στην ίδια περιφέρεια και να μην παρερμηνευθεί ο νόμος ένα βήμα ήταν αυτό μόνο.

          Reply
          1. ΑΡΗΣ

            Κύριε ο Σύλλογος μιλάει για ισότητα γονέων όπως την εννοεί ο μοναδικός Υπευθυνος για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων του Παίδιου Συνήγορος του παιδιού .
            Ο Νόμος Τσιάρα μιλάει για αυξημένη επικοινωνία δεν έχει καμμία σχέση με ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ.
            Στην καθημερινότητα σου θα δείς ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Η υποτιθέμενη συνάινεση του Κου Τσιάρα με θύματα τα αποξενωμένα παιδιά απο πατέρα και μητέρα είχε αποτέλεσμα αυτό το έκτρωμα που έφερε προς ψήφιση.
            Μην σου πώ οτι πλέον με καταγγελίες για μη συμμόρφωση με δικαστική απόφαση απόδοσης διατροφής θα χάνεις την γονική μεριμνα . Τις διατροφές των 400 ευρω σε ανέργους αναφέρομαι αν δεν ξέρεις. Στα 500 ευρώ αν δώσεις 499 ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.
            Μεχρι τώρα δεν συνέβαινε, την γλυτωνες ποινικά με μία έγκληση. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ Που ζείτε αγωνιστές του facebook?
            Μονο ο σύλλογος θα τους πολεμήσει

        2. Σωκράτης

          Είχα πολύ σοβαρούς λόγους αλλά υποστήριζα εκ των έξω όσο μπορούσα να είσαι σίγουρος Αρη

          Reply
  4. Πανος

    Θερμά συγχαρητήρια σε όσους πάλεψαν για αυτήν την ημέρα εδώ και χρόνια εύχομαι να πάνε όλα καλά και να στηριχτεί αυτό που νομοθετήθηκε σήμερα πολλά συγχαρητήρια στον υπουργό που πάλεψε με κυφηνες και δεν το έβαλε κάτω και στον κύριο Παπαρηγοπούλου.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *