Συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

   

 

     Ο Σύλλογος Συνεπιμέλεια – Ελληνικό Συμβούλιο Κοινής Ανατροφής, σε επίσημη συνάντηση με τον Σύμβουλο του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Μακρυγιαννη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης την 31η Οκτωβρίου 2019 παρουσίασε συγκεκριμένα στοιχεία και έρευνες επιστημόνων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

 

     Στόχος όλων να εκλείψει το πρόβλημα της γονικής αποξένωσης για το καλό όλων των παιδιών. Η συνεπιμέλεια, ο ίσος καταμερισμός χρόνου των παιδιών με τους γονείς και η καλή άσκηση των γονικών ευθυνών είναι προτεραιότητα.  Η συνεπιμέλεια είναι η λύση και η φιλική δικαιοσύνη θα αποσυμφορήσει τις αίθουσες των Ελληνικών δικαστηρίων. Αυτό επιδιώκει όπως δείχνει και η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.  Σίγουρα κάτι αλλάζει.

 

Το Δ.Σ.

Απόψεις Επισκεπτών ( 4 )

 1. Μιχαλης

  Συγχαρητηρια….πιστευω μεσα στο 2020 θα υλοποιηθει και θα διευθετηθει αυτο το τοσο καυτο ζητημα…!!!

  Reply
 2. Πέτρος Τζάνος

  Εύχομαι σύντομα το παιδί μου και όλα τα άλλα παιδάκια στην Ελλάδα να έχουν στη ζωή τους και τον πατέρα τους. Αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας πρέπει να σταματήσει. Εδώ και τώρα να νομοθετηθεί η κοινή επιμέλεια – ανατροφή του παιδιού. Σε περίπτωση που ο ένας από τους δύο γονείς, ασκεί παιδική κακοποίηση – γονεϊκή αποξένωση, να αποκλείεται αμέσως από τη γονική του μέριμνα.

  Reply
 3. Χρήστος

  Ελπίζω να φανεί, εστω κ καθυστερημενα, το φως στην άκρη του τούνελ.. Δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτή η αδικία. Δεν γίνεται να συνεχιστούν τα βασανιστήρια τόσον ψυχών.Ας συνδράμει στη λύση με θαρραλέα παρέμβαση στον υπουργό κ ο Σύμβουλος του Υπουργού Δικαιοσύνης.

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *