ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 

     Πρόσφατα κατατέθηκαν δύο ερωτήσεις στη Βουλή, από τους κ.κ. Βελόπουλο και Κωσταντινόπουλο.

 

Δείτε την ερώτηση του προέδρου κ. Βελόπουλου

 

Δείτε την ερώτηση του βουλευτού κ. Κωσταντινόπουλου 

 

     Ο κ. Υπουργός Δικαιοσύνης είχε συχνά αναφερθεί, έως το Σεπτέμβριο 2019, στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του οικογενειακού δικαίου.

 

     Υπήρξε έκτοτε χρονικό κενό και αυτό οδήγησε τους κ. βουλευτές να ζητήσουν πληροφορίες για το που βρίσκεται η διαδικασία επίλυσης του μείζονος αυτού κοινωνικού ζητήματος που αφορά όλα τα παιδιά της χώρας και όλη την κοινωνία.

 

      Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δημοσιοποιήσουν οι κ. κ. βουλευτές τις απαιτήσεις που θα λάβουν προκειμένου να ικανοποιηθεί το έντονο ενδιαφέρον της ελληνικής κοινωνίας.

 

     Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι με το νέο έτος θα δικαιωθούν τα όνειρά και οι προσδοκίες εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που υφίστανται τις αρνητικές συνέπειες ενός απαρχαιωμένου νομολογιακού καθεστώτος.

 

Συλλογος Συνεπιμέλεια

Απόψεις Επισκεπτών ( 3 )

  1. Μιχαήλ

    Θα αλλάξουν όλα…αρχές Μαρτίου πρώτα ο Τρισάγιος και Πανάγιος Θεός θα κατατεθεί τροπολογία για κοινή επιμέλεια… Πιστεύω θα ψηφιστεί από την πλειοψηφία της Βουλής…Τέλος εποχής λοιπόν… Επιτέλους πάνω στο θέμα αυτό έρχεται οριστική λύση… Υπομονή ένα με ενάμιση μήνα λοιπόν…Εύχομαι όλοι να χαρούμε τα παιδιά μας στο έπακρο. Τέλος στα βασανιστήρια στα οποία υποβάλλονται οι αποξενωμένοι γονείς…ΤΕΛΟΣ…!!!

    Reply
    1. Θεοδωρος

      Συναγωνιστη Μιχαλη,αντιλαμβανομαι κι ασπαζομαι στο επακρον την επιθυμια σου για την αρση αυτης της αδικιας.Ομως δινοντας χρονικες εκτιμησεις χωρις επιβεβαιωση δημιουργουνται προσδοκιες.Εγω ενημερωθηκα με mail απο υπαλληλο του υπουργειου (την Τεταρτη 05/02/2020) οτι ακομα δεν εχει συσταθει καν η ομαδα εργασιας.Ολοι παλευουμε με κοινο στοχο,αν κινουμαστε σε ρεαλιστικο μοτιβο.Ευχαριατω,συνεχιζουμε.

      Reply
  2. Γεώργιος

    Μακάρι να αλλάξει αυτή η νομοθεσία..είναι εφιάλτης ο κάθε αποχωρισμός μου από τον μικρό μου..είναι άδικο πχ γονείς αδέρφια φίλοι κλπ της μητέρας να τους επιτρέπετε να προσέχουν τα παιδιά να τα βγάλουμε βόλτα να τα έχουν στην ζωή τους καθημερινά και ο πατέρας λες και είναι φυλακισμένος να μπορεί δύο φορές τον μήνα..Ας συνέλθουμε σαν κοινωνία επιτέλους..Να θέλεις να είσαι δίπλα στο παιδί σου βήμα το βήμα και να μην σου επιτρέπεται..

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *