ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 

     Πρόσφατα κατατέθηκαν δύο ερωτήσεις στη Βουλή, από τους κ.κ. Βελόπουλο και Κωσταντινόπουλο.

 

Δείτε την ερώτηση του προέδρου κ. Βελόπουλου

 

Δείτε την ερώτηση του βουλευτού κ. Κωσταντινόπουλου 

 

     Ο κ. Υπουργός Δικαιοσύνης είχε συχνά αναφερθεί, έως το Σεπτέμβριο 2019, στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του οικογενειακού δικαίου.

 

     Υπήρξε έκτοτε χρονικό κενό και αυτό οδήγησε τους κ. βουλευτές να ζητήσουν πληροφορίες για το που βρίσκεται η διαδικασία επίλυσης του μείζονος αυτού κοινωνικού ζητήματος που αφορά όλα τα παιδιά της χώρας και όλη την κοινωνία.

 

      Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δημοσιοποιήσουν οι κ. κ. βουλευτές τις απαιτήσεις που θα λάβουν προκειμένου να ικανοποιηθεί το έντονο ενδιαφέρον της ελληνικής κοινωνίας.

 

     Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι με το νέο έτος θα δικαιωθούν τα όνειρά και οι προσδοκίες εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που υφίστανται τις αρνητικές συνέπειες ενός απαρχαιωμένου νομολογιακού καθεστώτος.

 

Συλλογος Συνεπιμέλεια

Απόψεις Επισκεπτών ( 1 )

  1. Γεώργιος

    Μακάρι να αλλάξει αυτή η νομοθεσία..είναι εφιάλτης ο κάθε αποχωρισμός μου από τον μικρό μου..είναι άδικο πχ γονείς αδέρφια φίλοι κλπ της μητέρας να τους επιτρέπετε να προσέχουν τα παιδιά να τα βγάλουμε βόλτα να τα έχουν στην ζωή τους καθημερινά και ο πατέρας λες και είναι φυλακισμένος να μπορεί δύο φορές τον μήνα..Ας συνέλθουμε σαν κοινωνία επιτέλους..Να θέλεις να είσαι δίπλα στο παιδί σου βήμα το βήμα και να μην σου επιτρέπεται..

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *