ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ – SHARED PARENTING

Διαβάστε εδώ : ποιό είναι το Ελληνικό Συμβούλιο Κοινής Ανατροφής – Σύλλογος Συνπειμέλεια, πως λειτουργεί και τι επιδιώκει, τι είναι η Κοινή Ανατροφή, το αποκλίνον ελληνικό νομολογιακό έθιμο της αποκλειστικής επιμέλειας, τις επιστημονικές ανακαλύψεις.

Για να διαβάσετε τη συνέχεια πιέσατε ΕΔΩ.

Απόψεις Επισκεπτών ( 5 )

 1. Νικος

  Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν απάντησε σε αυτή την ανάρτηση. Κανένας δηλαδή μπαμπάς δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των άλλων μπαμπάδων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία ενότητα και καμία ισχύ, η οποία τελικά οδηγεί μόνο στην περαιτέρω αποδυνάμωση του πατέρα. Αντί να κλαψουρίζουμε μπορούμε να συσπειρωθούμε, προσφέροντας τα χρήματα και τον χρόνο μας, για να λυθεί αυτή η μάστιγα της καταπάτησης της πατρικής αξιοπρέπειας.
  Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δείξει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 100 γυναικείες οργανώσεις, και καμία ανδρική. Πολύ φοβάμαι ότι τους περισσότερους πατεράδες μπορεί να τους βολεύει το ισχύον καθεστώς.
  Αν δεν υπάρξει λύση σε αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει οι νέοι να σκεφτούν πάρα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου, παρόλο που με θλίβει πολύ που λέω κάτι τέτοιο

  Reply
 2. ΑΡΗΣ

  η Κύπρος ενδιαφέρεται για τα παιδιά και οχι για την δικηγορική υλη. Οταν γινει κατανοητό ότι η τελευταία τιμωρία του ΕΔΔΑ ειναι ενα όπλο για να αρθούν όλες οι αποφάσεις της Ε#λληνικής δικαιοσύνης χωρις να λαμβάνουμε υπόψιν το 2079/15 και την ΔΣΔΠ τότε και μόνο τότε θα αλλάξει το εγκληματικό ΑΚ και η νομολογία του ΑΠ εν μία νυκτί. Οι δε πρόσφατες αποφάσεις συνεπιμέλειας ειναι απο τις περιπτώσεις που δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Κανένας γενναίος δικαστής δεν έφερε συνεπιμέλεια, ολοι ειναι στην γραμμή ΑΠ..
  Οσες χιλιάδες αντρες ειμαστε χωρισμενοι αλλες τόσες γυναικές, καμμία υπεροχη αριθμητική, εχουμε την δύναμη εχουμε τους αριθμούς ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Συλλογή τώρα 50.000 υπογραφών σε ολη την επικράτεια να φυγει ο Κοντονής σαν υπευθυνος για την ΓΟΝΕΙΚΗ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ. OXI ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ

  Reply
 3. Π Σ

  Θα ήθελα νομική καθοδήγηση σχετικά με το θέμα της κοινής επιμέλιας.
  Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να επικοινωνήσω με κάποιον που θα μπορέσει να μας καθοδηγήσει στη διαδικασία του διαζυγίου προς αυτή την κατεύθυνση.
  Ευχαριστώ

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *