ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ – SHARED PARENTING

Διαβάστε εδώ : ποιό είναι το Ελληνικό Συμβούλιο Κοινής Ανατροφής – Σύλλογος Συνπειμέλεια, πως λειτουργεί και τι επιδιώκει, τι είναι η Κοινή Ανατροφή, το αποκλίνον ελληνικό νομολογιακό έθιμο της αποκλειστικής επιμέλειας, τις επιστημονικές ανακαλύψεις.

Για να διαβάσετε τη συνέχεια πιέσατε ΕΔΩ.

Απόψεις Επισκεπτών ( 1 )

  1. ΑΡΗΣ

    η Κύπρος ενδιαφέρεται για τα παιδιά και οχι για την δικηγορική υλη. Οταν γινει κατανοητό ότι η τελευταία τιμωρία του ΕΔΔΑ ειναι ενα όπλο για να αρθούν όλες οι αποφάσεις της Ε#λληνικής δικαιοσύνης χωρις να λαμβάνουμε υπόψιν το 2079/15 και την ΔΣΔΠ τότε και μόνο τότε θα αλλάξει το εγκληματικό ΑΚ και η νομολογία του ΑΠ εν μία νυκτί. Οι δε πρόσφατες αποφάσεις συνεπιμέλειας ειναι απο τις περιπτώσεις που δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Κανένας γενναίος δικαστής δεν έφερε συνεπιμέλεια, ολοι ειναι στην γραμμή ΑΠ..
    Οσες χιλιάδες αντρες ειμαστε χωρισμενοι αλλες τόσες γυναικές, καμμία υπεροχη αριθμητική, εχουμε την δύναμη εχουμε τους αριθμούς ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Συλλογή τώρα 50.000 υπογραφών σε ολη την επικράτεια να φυγει ο Κοντονής σαν υπευθυνος για την ΓΟΝΕΙΚΗ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ. OXI ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *