Το πρόγραμμα του Συνεδρίου στο Στρασβούργο

 

Δείτε όλο το προγραμμα στον πιο κάτω σύνδεσμο

Programme final conference

 

Η μητρική οργάνωση International Counsil on Shared Parenting  – I.C.S.P., www.twohomes.org, διοργανώνει το τέταρτο διεθνές συνέδριό της με τίτλο  “Shared Parenting, Social Justice and Childrens Righs“.

Το συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Γ.Γ. του Συμβουλίου της Ευρώπης, της πολης του Στρασβούργου και του πανεπιστημίου του Στρασβούργου και διεξάγεται στο κεντρικό κτίριο του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Συμμετέχουν σ’αυτό περίπου 200 σύνεδροι από 40 χώρες.  Στους παγκοσμίου φήμης ομιλητές περιλαμβάνονται και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Συμβουλίου της Ευρώπης και του ΟΗΕ.

Το ζήτημα της κοινής ανατροφής έχει απασχολήσει έντονα το Συμβούλιο της Ευρώπης, την “μεγάλη Ευρώπη” των 47 κρατών. Είναι πλέον καιρός για το επόμενο βήμα, μετά  το γνωστό σε όλους ψήφισμα 2079/2015.

Οι διατάξεις διεθνών συμβάσεων δικαιωμάτων του ανθρώπου για την κοινή ανατροφή  υπάρχουν, οι νόμοι υπάρχουν, αυτό που πρέπει να εξαλειφθεί είναι αντισταση στην εφαρμογή τους.

Όλες οι πρωτοβουλίες όπως τα ψηφίσματα του Συμβουλίου της Ευρώπης (είναι περισσοτερα από ένα) και το επιστημονικό συνέδριο που διοργανώνει το I.C.S.P. χρησιμεύουν για να ερμηνευθούν οι υφιστάμενοι κανόνες δικαίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *