O Συλλογος Συνεπιμέλεια στο ραδιόφωνο Thema

Δείτε την εκπομπή εν μέσω μέτρων προστασίας από την CoVid-19. Η ανάγκη τήρησης της νομιμότητας και η συνεπιμέλεια.

 

Απόψεις Επισκεπτών ( 19 )

  1. Θανασης

    Να Αγιασει το στόμα σας!!!! Καλύτερα δεν γινοτανε να τα πείτε!!!! Έξι χρόνια ΥΠΟΦΕΡΩ για να δω το παιδί μου !!! Στεναχωρια μεγάλη για όσες οικογένειες το περνάνε αυτό το Χααααλι!!! Μητέρες που περνούν την επιμέλεια και αυθαίρετουν!!! Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ μόνο τις νοιάζει!!!!Αποξενώνουν τα παιδιά και τους δημιουργούν τόσα προβλήματα ψυχολογικά!!! Τι προσωπικότητες θα έχουν σε είκοσι χρόνια αυτά τα παιδιά!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

    Reply
  2. ΓΙΩΡΓΟΣ

    Είναι ένας ολοζώντανος και υγιέστατος πατέρας και έχω ατελείωτη πραγματική αγάπη και όχι μόνον να δώσω στα παιδιά μου.Τα δύο μου παιδιά ζούνε στο ίδιο τόπο με μένα αλλά δεν μπορώ να δω.Πλυση εγκεφάλου και γονεϊκή αποξένωση.ΤΡΑΓΙΚΟ…Σε ευρωπαϊκή χώρα του 2020 ζούμε!!!! Ας γίνει κάτι επιτέλους!!! Υπάρχει πολιτική ευθύνη και άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν… Λύση τώρα….!!!

    Reply
  3. Γεώργιος Κ

    Συγχαρητήρια για την εύστοχη τοποθέτηση σας! ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΜΕΣΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ! Θα αγωνιζόμαστε μέχρι να το καταφέρουμε!

    Reply
  4. Κώστας Ρεθύμνο

    Εξαιρετική τοποθέτηση που αναδύονται φαινόμενα καθημερινά που αφορούν παιδιά και γονείς.Ισος χρόνος και εναλλασσόμενη κατοικία η μόνη λύση. Συνεπιμελεια

    Reply
  5. Σάκης Παπαδημητρίου

    Εγώ θέλω να απαντήσω με ερώτηση!!! το συμφωνητικό λέει να βλέπω το παιδί κάποιες μέρες… και η οποιαδήποτε μαμά δεν το τηρεί… και δεν της κάνουν τίποτα!!! αν έπαιρνα εγώ το παιδί και έφευγα… στην ουσία είναι το ίδιο όπως δεν τηρεί αυτή τα συμφωνηθέντα δεν τα τηρώ κι εγώ!!! τι θα γινόταν?
    Δεν πρέπει κάποια στιγμή να το τελειώσει κάποιος αυτό?

    Reply
  6. Γιάννης

    Επιτέλους να ψηφιστεί η κοινή επιμέλεια τέκνων με εναλλασομενη κατοικία..!! Ίσος χρόνος και για τους δύο γονείς.. Πρέπει να σταματήσει το έγκλημα της γονικής αποξένωσης..

    Reply
  7. Γεωργιος Δουμας

    Μπραβο και παλι μπραβο κ.Νικο.Επι εξι χρονια οι τρεις κορες μου δεχονται ψυχολογικη κακοποιηση και εγω τραβαω γολγοθα.Καιρος να αλλαξει ολο αυτο

    Reply
  8. Παναγιωτης

    Καλησπερα ζουμε ενα δραμα γονικη αποξενωση εδω και πολλα χρονια,μη αναταξιμη.βοηθηστε σας παρακαλω δεν αντεχω αλλο

    Reply
  9. Παύλος

    Με μεγάλη χαρά βλέπω τις εξελίξεις για τη διευθέτηση αυτού του μαρτυρικού μαραθωνίου που περνάμε και ευελπιστώ να γίνει κάτι σύντομα για να σταματήσει αυτό το έκτρωμα της αποξένωσης και της εκδικητικής συμπεριφοράς για να διαλέξουν τα παιδιά τον καλύτερο πλειοδοτη. Να σταματήσει επιτέλους. ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, ΙΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ , ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ και όχι άλλη εκδίκηση και bullying. Δεν είμαστε δωρητές σπέρματος και loosers.

    Reply
  10. Νικος

    Λύση τώρα !! ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ίσος χρόνος και εναλλασσόμενη κατοικία ! Απλά όμορφα πολιτισμένα !

    Reply
  11. Σταύρος Κακ

    Πολύ σωστά τα είπατε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε η κοινωνία είναι ώριμη πλέον και δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Συνεχίζουμε όλοι τον αγώνα για την νομοθέτηση της ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ και τον ΙΣΟ ΧΡΌΝΟ ΜΕ ΤΟΥς ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ

    Reply
  12. Τιμόθεος

    Πολυ σωστά ! Κάτι πρέπει να γίνει , και εμείς αγαπάμε τα παιδιά μας εξίσου με τις μητέρες τους . Τα παιδιά δεν τους ανήκουν , σε κανέναν δεν ανήκουν και θέλουν και τους δύο γονείς

    Reply
  13. Μπατσακουτσας Δημήτρης

    Πολύ σωστή τοποθέτηση , και επι της ουσίας δηλαδή ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, ΙΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ , ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. Να εφαρμοστεί το ψηφισμα 2079/2015 . Να γινει επτέλους ενημέργωση του οικογενειακου δικαίου με τα σημερινα δεδομένα ..

    Reply
  14. ΣΤΑΥΡΟΣ

    Ζηταμε ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΙΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ…
    Κυριε Υπουργέ απλά εφαρμόστε τον νόμο 2079/2015 της ευρωπαϊκής ένωσης…

    Reply
  15. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Αντώνιος

    Μακάρι να καταλάβουν την ανθρωπιστική διάσταση της κατάστασης .

    Reply
  16. Διονύσης

    Συγχαρητήρια!Απαντησατε ολα τα ερωτήματα μας με σαφήνεια!Σωστα και περιεκτικά!Νομιζω εφτασε ο χρόνος ο αρμόδιος υπουργός να λάβει σοβαρα υπόψη αυτα που είπατε!

    Reply
    1. Δημήτρης Παπαδόπουλος

      Συγχαρητήρια για την τοποθέτηση σας! Ελπίζουμε όλοι σε αλλαγή για το καλο των παιδιών μας

      Reply
    2. Μαιρη Τολια

      Σας ευχαριστουμε πολυ για την εξαιρετικη τοποθετηση σας! Μας καλυψατε απολυτα!Μακαρι να αποδωσει!

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *