Το έν τρίτο του χρόνου και τα μαθηματικά

 

Συμφωνα με το νεο νομοσχεδιο θα υπαρχει μαχητο τεκμηριο επικοινωνιας το οποιο δε θα μπορει να είναι κατω από το μινιμουμ1/3 του συνολικού χρονου και θα παει στο 1/2 οπου δυναται, δηλαδή γιατι δε ξεκιναει αντιστροφα απο το 1/2 και μεχρι 1/3;ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 

του μινιμουμ σεναρίου με 1/3 ελαχιστο χρονου μιας και το 1/2 ειναι προφανες και δεν εχει νοημα να το παρουσιασωΕτος: 365 (Α) ΜΕΡΕΣ Χ 24 ωρες= 8760 ωρες το μινιμουμ 1/3 των ανωτερω ωρων 8760/3 = 2920 ωρες (Β) τις οποιες πλεον θα δικαιουται με το νομο ο γονεας που δε ζει με το τεκνο.

 


ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝΣυνολο ημερων οπου μοιραζονται οι μερες μεταξυ γονέων:  

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  (Ιούλιος-Αυγουστος) + ΓΙΟΡΤΕΣ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ/ΠΑΣΧΑ= 61+14+14 = 89 μερες (Γ)Από τις 89 μερες ο γονεας που δε ζει με το παιδι το εχει για: 30+7+7= 44 μερες Χ 24 ωρες = 1056 ωρες (Δ)Αρα υπολειπονται : 2920 – 1056= (Β)- (Δ)= 1864 ωρες (Ε) οι οποίες θα πρεπει να κατανεμηθούν σε 365-89=(Α) – (Γ)=276 μερες ή σε 276/7=39.42 εβδομάδες (Ζ)Κατα συνεπεια πρεπει να βρεθούνε 1864 / 39.42 = (Ε) / (Ζ)=  47ωρες (Η) τη βδομάδα για το γονεα που δε ζει με το τεκνο. (συνολικος χρονος)

 

ΑΡΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΚΑΙ 5 Ο ΑΛΛΟΣ.

 

 

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ.

 

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ 1/3;;;;;;_

 

 

 

Απόψεις Επισκεπτών ( 14 )

 1. ΒΑΣΙΛΗΣ

  Στις υποθέσεις επιμέλειας που έχουν καταστεί οριστικές εδώ και κάποιους μήνες τι μπορεί να γίνει ? δεν είναι άδικο αυτές τις περιπτώσεις να μην μπορούν να ενταχθούν στο νέο νομοσχέδιο?

  Reply
 2. ΣΤΈΦΑΝΟΣ Χ

  Για να μην συνεχίζεται η αποξένωση των παιδιών μας πρέπει άμεσα να νομοθετηθεί η αφαίρεση της επιμέλειας από τον γονέα που παρεμποδίζει την επικοινωνία .Θέλετε στις τρεις ,στις δεκατρείς, στις εικοσιτέσσερις βεβαιωμένες παραβιάσεις επικοινωνίας ΑΥΤΌΜΑΤΗ αφαίρεση .Τώρα διαθέτουν το μεγάλο όπλο της επιμέλειας και είναι ασφαλείς . Προηγούμενη εξαγγελία αλλαγής οικογενειακού με τον τότε υπουργό κ Χατζηγάκη με αυτό το περιεχόμενο πήγε στον κάλαθο των αχρήστων μετά από διαμαρτυρίες γυναικείων οργανώσεων ,πολιτικών κλπ . Γιατί άραγε μια καλή μητέρα ή ένας καλός πατέρας αρνείται τέτοια ρύθμιση ?

  Reply
 3. Πανος

  Να κάτι ο σύλλογος μαζί με τους υπόλοιπους συλλόγους που ασχολούνται με την συνεπιμελεια και να τους καταγγείλουμε στη ευρωπαϊκή Ένωση για τον νόμο που πάνε να καταθέσουν συν και στις εκλογές κάπου να πάμε όλοι συντεταγμένα προς μια κατεύθυνση.

  Reply
 4. ΑΓΓΕΛΟΣ

  Το καλοκαίρι κανενας σχεδόν πατέρας δεν εχει επικοινωνία 15 μερες τον Ιούλιο, παρά μονάχα 15 τον Αύγουστο.
  Φαίνεται κι εκεί διαταράσσεται η καθημερινότητα των παιδιών…..
  Πόσο γελοίοι είναι όμως;;

  Reply
 5. George

  Είναι προφανές ότι το νομοσχέδιο κοροϊδία έγινε για να μην χάσει δουλειά το δικηγορικό λόμπι. Από εκεί και πέρα όταν ακόμα και το 1/3 του χρόνου έχει προϋποθέσεις θα στηριζόμαστε πάλι στον κάθε δικαστή και τα κόμπλεξ που κουβαλάει, η γνωστή κατάντια που ήδη ζούμε δηλαδή

  Reply
  1. ΑΓΓΕΛΟΣ

   Το δικηγορικό αλλα και το δικαστηριακο λομπι, που ζούνε εις βαρος των παιδιών!
   Εντελώς γελοίοι είναι!
   Θεωρείται εσεις οτι θα υπάρξουν δικαστές που θα αφαιρούν επιμελεια απο μητέρες που παραβιάζουν τη δικαστική απόφαση;;
   ??

   Reply
 6. ΑΡΗΣ

  Το Νομοσχέδιο σε καμμία των περιπτώσεων δεν αποτελεί νομοθέτηση της συνεπιμέλειας εναλλασσόμενης κατοικίας,
  επειδή πάλι το νομοσχέδιο κοροιδία βλέπω να θεωρείται απο κάποιους..κάτι…απο το τίποτα που έιχαμε,
  επειδή αυτοί οι κάποιοι προβοκάρουν την έννοια της ισότητας, ίσως και άθελα τους,.
  επειδή η ΝΔ βγήκε με συνεπιμέλεια εναλλασσόμενη κατοικία κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν έφερε,
  επειδή ο Πρόεδρος το πήρε επάνω του άρα το καρδίτσα δεν φέρει ακεραία την ευθύνη,
  επειδή είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ (89% ΑΝΤΡΏΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ) και απέναντι έχουμε το 0,02% των συντεχνιών
  επειδή θα αναδιπλωθούν οι συντεχνίτες αναμένοντας οι δικαστές να ακυρώσουμε και την παραμικρή αλλαγή..και να ξαναγυρίσουμε στο 1983
  Ας μάθουν επιτέλους ότι η δύναμη μας ειναι οι 100αδες χιλιάδες ψήφοι ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ στις επικέιμενες εκλογές,
  Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και φάνηκε ο υπαίτιος αυτου του νομοσχεδίου ΑΠΑΤΗ
  ΤΕΡΜΑ Η ΓΟΝΕΙΚΉ ΙΣΌΤΗΤΑ , ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΊΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΤΕΡΜΑ Η ΕΣΔΑ….ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  Reply
 7. Αρης

  Και σε όλα αυτά κριτής για την εκτος μισθού ατυπη συνταξούλα η οικονομολόγος οικονομέτρης δικαστίνα 30+ που μέχρι τώρα εβγαζε 400 ευρω σε ανέργους…
  Πως γίνεται με λιγότερη επικοινωνία άρα και λιγότερα εξοδα να ταίζει τα παιδιά ο πατέρας να τους ψωνίζει να τα διασκεδάζει 500 ευρω και με το 1/3 παλι 500 (άντε να σας κόψει ένα 50αρικο ρε γύφτοι, για τα παιδια σας ειναι και για την σύνταξη της πρώην..ανεργη η γυναίκα…που να τα βρεί….την πηρατε πριγκιπισα και την καταντησατε ζητιανα της έκπτωτης)….Μα πρέπει να τους εγγράψουμε στον ΟΕΕ, και αυτοί τα ίδια μαθηματικά ξέρουν.

  Reply
 8. Κώστας

  Εγώ το παιδί το παίρνω 2 48ωρα το μήνα (Παρασκευή βράδυ με Κυριακή βραδυ) και 4 12 ώρα (Τεταρτη) καθώς το παιδί δεν πάει σχολείο ακόμα. Άρα τη βδομαδα 36 ώρες. Άρα θα κερδίσω ακόμα ένα 3ωρο…. Τρελό δούλεμα….

  Reply
 9. Κώστας Π.

  Εγώ θέλω κάθε Τρίτη και Πέπτη, κάθε εβδομάδα. Για συμμετέχω στη καθημερινότητα του παιδιού. Να μην είμαι ο μόνιμος διασκεδαστής του κάθε δεύτερoυ Σαββατοκύριακου.

  Reply
  1. ΑΓΓΕΛΟΣ

   Φίλε Κώστα, το σωστό είναι ΙΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!
   Ολα τα άλλα παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και είναι διάκριση μεταξύ γονέων!
   Αν υπάρχει χιλιομετρική διαφορά, μπορούν να γράψουν οτι το παιδί / τα παιδιά θα παραμένουν με τον γονέα ο οποίος παραμένει στον τόπο κατοικίας όπου γεννήθηκε!
   Είναι απλό….δεν θέλουν!
   Επίσης είναι αυτονόητο οτι ο αγώνας για το αυτονόητο θα συνεχιστεί!

   Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *